Kontakty
místnost: |
A119 |
telefon: |
+420 220 44 5022 |
e-mail: |
klimentm@vscht.cz |
Vzdělání a zkušenosti
2018-2021 |
Bakalářské studium, UNTZ-TF (Tuzla, BiH), Technologie potravin (Bc.) |
2021-2023 | Magisterské studium, VŠCHT PRAHA, Biotechnology and food science (Ing.) |
2023-dosud | Doktorské studium, VŠCHT Praha, FPBT, obor Biotechnologie |
Doktorské studium
Téma doktorské práce: : Charakterizace probiotické bakterie Clostridium butyricum
Školitel: prof. Dr. Ing. Petra Patáková
Pedagogika
Konzultace diplomových a bakalářských prací.
Věda a výzkum
Kultivace bakterie Clostridium butyricum. Optimalizace produkce a izolace jejích spor. Studium regulace metabolismu a faktorů vedoucí sporulaci a klíčení.
Zájmy
Turistika, běhání, příroda…