Kontakty
místnost: |
A109/A116 |
telefon: |
+420 220 44 4036 |
e-mail: |
nesporj@vscht.cz |
Vzdělání a zkušenosti
2010-2013 | Bakalářské studium, VŠCHT Praha, ÚB (Bc.) |
2013-2016 | Magisterské studium, VŠCHT Praha, ÚB (Ing.) |
2015 | Studijní pobyt programu Erasmus, University of Applied Sciences, Německo |
2015 | Studijní pobyt programu Athens, Universidad Politécnica de Madrid, Španělsko |
2016-dosud | Doktorské studium, VŠCHT Praha, ÚB |
Doktorské studium
Téma doktorské práce: Aplikace mikrofiltrace v pivovarství
Školitel: prof. Ing. Pavel Dostálek, Ph.D.
Pedagogika
Konzultace diplomových a bakalářských prací, vedení oborových laboratoří.
Věda a výzkum
Vývoj a optimalizace chromatografických metod pro stanovením aromaticky významných sloučenin piva a další kvašených nápojů.
Vybrané publikace
Andres-Iglesias C., Nešpor J., Karabín M., Montero O., Blanco C. A., Dostálek P. (2016) Comparison of carbonyl profiles from Czech and Spanish lagers: Traditional and modern technology, Lwt-Food Science and Technology, 66, 390-397 (on-line)
Nešpor J., Karabín M.; Study profile of volatiles in the cider and similar beverages, Presented at Conference Kvasné chemie a Bioinženýrství 2016; Praha, Czech Republic, April 2016