Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚB → Ústav → Zaměstnanci → prof. Ing. Pavel Dostálek, CSc.
iduzel: 17505
idvazba: 21824
šablona: stranka_obrazek_vertical
čas: 22.11.2017 00:13:04
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

prof. Ing. Pavel Dostálek, CSc.

dostalek_web

Kontakty

místnost: 

 A109 

telefon: 

+420 220 44 4037

e-mail:  

Pavel.Dostalek@vscht.cz

 

Vzdělání a zkušenosti

1981-1985  Inženýrské studium (Ing.), VŠCHT Praha, Ústav kvasné chemie a bioinženýrství (ÚKCHB) 
1986-1991  Vědecká příprava, VŠCHT  ÚKCHB Praha, (CSc.)  
1993 Pedagogická stáž  na Dublin City University, Dublin, Ireland    
1996  Kurz Food Technology, Hebrew University, Faculty of Agriculture, Rehovot, Israel 
1988–2007 Odborný asistent  
2004  Člen redakční rady časopisu Kvasný průmysl 
2007   Habilitace – Biotechnologie (Fakulta potravinářské a biochemické technologie – FPBT VŠCHT Praha) (Doc.) 
2007  Docent na VŠCHT Praha, ÚKCHB  
2012 Profesor v oboru Biotechnologie, VŠCHT Praha, ÚB          
2013  Hostující profesor na Department of Agraria, Sassari University, Sardinia, Italy 

 

Pedagogika

Vedení doktorských, bakalářských, diplomových prací a studentských projektů, vedení a konzultace zahraničních studentů.                             
Výuka předmětů Sladařství a Pivovarství. 
                                         

Věda a výzkum

Pivovarská technologie.                     
Analýza pivovarských surovin(hlavně chmel) a piva, koloidní a senzorická stabilita piva, využití odpadních pivovarských materiálů (mláto, kvasnice),  vývoj nových produktů (piva, sorbenty, obaly), vývoj nových analytických metod.

Publikace ⇒

Aktualizováno: 28.8.2015 09:23, Autor: Martin Halecký

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Ústav biotechnologie, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit plnou verzi