Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚB → Ústav → Postgraduální studenti → Ing. Jakub Nešpor
iduzel: 28850
idvazba: 36750
šablona: stranka
čas: 20.4.2024 05:37:14
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 28850
idvazba: 36750
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ub.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/ustav/pgs/nespor'
iduzel: 28850
path: 8548/5338/5339/5342/7872/7876/28850
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Ing. Jakub Nešpor

nespor_CV_m_ (originál)

Kontakty

místnost: 

A109/A116

telefon: 

+420 220 44 4036

e-mail:  

nesporj@vscht.cz

 

Vzdělání a zkušenosti

2010-2013 Bakalářské studium, VŠCHT Praha, ÚB  (Bc.)   
2013-2016  Magisterské studium, VŠCHT Praha, ÚB (Ing.)   
2015 Studijní pobyt programu Erasmus, University of Applied Sciences, Německo
2015 Studijní pobyt programu Athens, Universidad Politécnica de Madrid, Španělsko
2016-dosud  Doktorské studium, VŠCHT Praha, ÚB

 

Doktorské studium

Téma doktorské práce:  Aplikace mikrofiltrace v pivovarství

Školitel: prof. Ing. Pavel Dostálek, Ph.D.

Pedagogika

Konzultace diplomových a bakalářských prací, vedení oborových laboratoří.

Věda a výzkum

Vývoj a optimalizace chromatografických metod pro stanovením aromaticky významných sloučenin piva a další kvašených nápojů.

Vybrané publikace

Andres-Iglesias C., Nešpor J., Karabín M., Montero O., Blanco C. A., Dostálek P. (2016) Comparison of carbonyl profiles from Czech and Spanish lagers: Traditional and modern technology, Lwt-Food Science and Technology, 66, 390-397 (on-line)

Nešpor J., Karabín M.; Study profile of volatiles in the cider and similar beverages, Presented at Conference Kvasné chemie a Bioinženýrství 2016; Praha, Czech Republic, April 2016

Aktualizováno: 23.7.2019 08:10, Autor: Martin Halecký

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Ústav biotechnologie, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit mobilní verzi