Kontakty
místnost: |
109b |
telefon: |
+420 220 44 4036 |
e-mail: |
jungu@vscht.cz |
Vzdělání a zkušenosti
2015-2019 |
Bakalářské studium, VŠCHT Praha, FPBT, obor Biochemie a Biotechnologie (Bc.) |
2019-2021 | Magisterské studium, VŠCHT Praha, obor Biotechnologie a bioinženýrství (Ing.) |
2021-dosud | Doktorské studium, VŠCHT Praha, FPBT, obor Biotechnologie |
Doktorské studium
Téma doktorské práce: Aplikace netradičních mikroorganismů pro výrobu kvašených nápojů
Školitel: prof. Ing. Pavel Dostálek, CSc.
Pedagogika
Konzultace diplomových a bakalářských prací, vedení oborových laboratoří, U3V
Věda a výzkum
Zkoumání vlastností a produkce specifických látek netradičními mikroorganismy využívaných pro výrobu kvašených nápojů, plynová chromatografie.
Zájmy
Pivovarství, motorsport, poezie, florbal, editace videa
Vybrané publikace
Jung R., Karabín M., Jelínek L., Dostálek P. (2022) Balance of volatile phenols originating from wood- and peat-smoked malt during the brewing proces. European Food Research and Technology, 111, https://doi.org/10.1007/s00217-022-04130-8.