Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚB → Aktivity ústavu → Kurzy a semináře → Senzorické hodnocení piva
iduzel: 18688
idvazba: 23081
šablona: stranka_ikona
čas: 18.4.2024 08:53:16
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 18688
idvazba: 23081
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ub.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/aktivity-ustavu/kurzy/senzorika'
iduzel: 18688
path: 8548/5338/5339/5342/5512/7887/18688
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Senzorické hodnocení piva

Od roku 2010 pořádá Ústav biotechnologie ve spolupráci s Ústavem analýzy potravin a výživy jednodenní seminář Senzorického hodnocení piva v jehož rámci se účastníkům dostane teoretických znalostí i praktických zkušeností  o senzorické analýze a hodnocení piva. Seminář je zakončen zkouškou a certifikátem pro úspěšné absolventy.

Program:

8:30 – 9:00 Registrace účastníků

9:00 – 9:30 Zahájení semináře a seznámení se senzorickou analýzou

Garant: doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská

9:30 – 12:00 Testování hodnotitelů

12:00 – 13:00 Přestávka na oběd

13:00 – 16:00 Senzorické hodnocení piv

Garant: prof. Ing. Pavel Dostálek CSc.

Aktualizováno: 22.6.2015 15:39, Autor: Martin Halecký

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Ústav biotechnologie, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit mobilní verzi