Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚB → Aktivity ústavu → Kurzy a semináře → Senzorické hodnocení piva
iduzel: 18688
idvazba: 23081
šablona: stranka_ikona
čas: 22.11.2017 15:32:07
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Senzorické hodnocení piva

Od roku 2010 pořádá Ústav biotechnologie ve spolupráci s Ústavem analýzy potravin a výživy jednodenní seminář Senzorického hodnocení piva v jehož rámci se účastníkům dostane teoretických znalostí i praktických zkušeností  o senzorické analýze a hodnocení piva. Seminář je zakončen zkouškou a certifikátem pro úspěšné absolventy.

Program:

8:30 – 9:00 Registrace účastníků

9:00 – 9:30 Zahájení semináře a seznámení se senzorickou analýzou

Garant: doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská

9:30 – 12:00 Testování hodnotitelů

12:00 – 13:00 Přestávka na oběd

13:00 – 16:00 Senzorické hodnocení piv

Garant: prof. Ing. Pavel Dostálek CSc.

Aktualizováno: 22.6.2015 15:39, Autor: Martin Halecký

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Ústav biotechnologie, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit plnou verzi