Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚB → Aktivity ústavu → Kurzy a semináře → Kurz Pivovarské a sladařské technologie
iduzel: 18686
idvazba: 23078
šablona: stranka_ikona
čas: 22.11.2017 15:36:54
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kurz Pivovarské a sladařské technologie

Kurz je určený pro zaměstnance Plzeňského Prazdroje a.s.

V roce 2015 proběhl již 4. běh kurzu Pivovarské a sladařské technologie pro zaměstnance Plzeňského Prazdroje a.s., převážně s nepivovarským vzděláním. Každý rok kurz absolvuje kurz okolo 18 absolventů. Kurz je zakončen písemným přezkoušením.

Kurz pořádá Ústav biotechnologie VŠCHT Praha ve spolupráci. Odborným garantem kurzu je prof. Ing. Pavel Dostálek, CSc.

Kurz je jednosemestrální, vždy o sobotách a je rozdělen na přednáškovou a praktickou část. Praktická výuka je uskutečňována ve školním minipivovaru (vždy po skupinách). Úspěšné absolvování kurzu je potvrzeno vydáním osvědčení. 

Přednášky jsou zajištěny odborníky z Ústav biotechnologie VŠCHT Praha jejich obsah vychází z akreditovaného studia Ministrstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Účastníci 4. běhu kurzu v roce 2015

Aktualizováno: 22.6.2015 15:40, Autor: Martin Halecký

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Ústav biotechnologie, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit plnou verzi